Workshops Aquarelleren

Workshops Aquarelleren

 

Aan de rand van de Vecht in Beerze, vlak buiten Ommen, hebben we een mooie cursuslocatie op camping wilrod, waar workshops aquarelleren worden gegeven.

Eén of meerdere dagen heerlijk aquarelleren en technieken leren op uw eigen niveau? Dan is deze workshop echt wat voor u. Met hooggepigmenteerde aquarelpotloden van kunstenaarskwaliteit en aquarelverf van de beste kwaliteit leert Theo Navest u nieuwe technieken en vaardigheden. We schilderen niet alleen op onze cursuslocatie op camping Wilrod in Beerze bij Ommen, maar we maken bijvoorbeeld ook schetsen aan de Vecht.

De inspirerende omgeving werkt ook zeker door op de werkstukken in deze workshops.

Deze workshop is voor elk niveau geschikt. De begeleiding is zo opgezet dat er voor iedereen, van ervaren kunstenaars tot mensen die nog nooit geschilderd hebben, nieuwe dingen te leren zijn.

De kosten voor deze workshop zijn inclusief het gebruik van alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en lunch.

De prijs voor de workshop is afhankelijk van het aantal dagen dat de workshop gevolgd wordt. De workshopdagen zijn van 10.00 tot 14.00 uur inclusief lunch van 12.00 tot 13.00 uur. Daarna kunt u, als u wilt, nog zelf aan de slag tot 16.00 uur.

De workshop kost € 75,- voor 1 dag, € 125 voor 2 dagen of € 160 voor 3 dagen. Bij voldoende vrije plekken is het mogelijk ter plekke de workshop met een extra dag te verlengen.

Foto’s van de aquarelworkshops van het afgelopen jaar, vindt u onder het kopje foto’s/aquarel zomerworkshops 2017.

De workshops worden gegeven in de week van 23 juli, 30 juli en 6 augustus 2018. Voor opgave belt u met 06-51156994 of mailt u naar info@atelierdegladiool.nl

Verblijf in Ommen
Omgeving Ommen

Download Deelnamevoorwaarden